Het familiebedrijf Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij introduceert een eigen label riemen. Het bedrijf heeft altijd al de wens gehad om een eigen label te introduceren. Nu is dat dan werkelijkheid geworden. Met de introductie van dit eigen label is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan.

Modern bedrijf

Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij is  een modern bedrijf waar met vakmanschap, kwaliteit en passie voor het vak wordt gewerkt aan het verlengen ven de levensduur van  leren producten. Het bedrijf is vanaf 1984 in Apeldoorn gevestigd. Later, in 1998, werd er ook een vestiging geopend in Twello. De naam Hooijer is uitgegroeid tot een synoniem voor kwaliteit en is een begrip in Apeldoorn, Twello en in de wijde omgeving. Door een eigen label toe te voegen slaat het bedrijf een weg in naar een breder assortiment.

Voordelen

De voordelen van het gelabelde product op een rijtje.

  • De riemen met het eigen label worden exclusief, voor Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij, geproduceerd.
  • De productie van de riemen vind op een eerlijke manier plaats. Worden in Nederland gemaakt (made in Holland), waarbij aan alle normen en certificeringen wordt voldaan.
  • De levensduur van deze riemen is langer dan gebruikelijk, daarom is het minder belastend voor het milieu.
  • De riemen worden rechtstreeks door de leer verwerker aan Hooijer’s Ambachtelijke Schoenmakerij geleverd. Er zit geen groothandel tussen de leer verwerker en Hooijer, daarom kan het bedrijf tegen een gunstige prijs de riemen aanbieden.
  • De riemen kunnen in alle maten worden geleverd.
  • De riemen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Schoenmakersgilde

Hooijer is gecertificeerd door de Stichting Schoenmakersgilde en is meester schoenmaker. Het bedrijf wordt regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, vakbekwaamheid en serviceverlening door middel van anonieme bedrijfsbezoeken. Hooijer mag alle reparaties voor Van Bommel, Van Lier en Greve uitvoeren met de daarbij benodigde originele materialen van Van Bommel, Van Lier en Greve. Tevens verrichten zij reparaties voor alle overige merken. Daarnaast is Hooijer lid van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging (N.S.V.).

Nominatie schoenmaker van het jaar

In 2019 en 2020 was het bedrijf genomineerd voor Schoenmaker van het jaar voor beide vestigingen. Een nominatie waar ze heel trots op zijn.

Verkrijgbaarheid De riemen zijn verkrijgbaar via de vestigingen in Apeldoorn en Twello, maar zijn ook verkrijgbaar via de online webshop: https://schoenmakerijhooijer.nl/shop/

Leave a comment

LINKEDIN
Share