Address:Van Ghentstraat 8 7391 CR Twello / Asselsestraat 42 7311 EM Apeldoorn

“Het is tijd voor duurzaamheid”!

Met trots lanceren we onze campagnevideo “Het is tijd voor duurzaamheid”! Het gemak van online shoppen en de prijzen van grote ketens zorgt dat wij eigenlijk zonder veel na te denken maar telkens nieuwe schoenen kopen. Steeds vaker begint dit koopgedrag bij meer mensen te schuren. We willen duurzaam bezig zijn. Onze planeet verantwoordelijk doorgeven aan de volgende generatie. Dan moeten we stoppen met de weggooi economie. In plaats van goedkope schoenen te kopen en ze weg te gooien wanneer ze stuk zijn,  investeren in goede schoenen, die lang meegaan en de moeite van een reparatie waard zijn. 
Kies bewust voor de schoenmaker. Zo steun je de lokale ondernemer en het milieu. Trots, want de schoenmakers branche draagt een steentje bij aan een duurzame wereld. Een wereld waar we zuinig op zijn!

Leave a comment

LINKEDIN
Share
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop